Eerlijke prijzen

Vaak stoppen grote merken ontzettend veel marketingbudget in commercials, wij kiezen ervoor dat niet te doen! Wij willen dat budget liever in de kwaliteit van de handschoenen investeren.

Geen tussenpartijen

Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met tussen partijen te werken. Zo kunnen wij onderlinge concurrentie voorkomen en de prijzen richting de keeper eerlijk houden. Met deze marges kunnen wij onze partners ondersteunen met kortingscodes en een interessante cashback. Op deze manier bouwen wij een waardevolle samenwerking met onze partners.

Goede doelen

Wanneer we nog voorraad overhouden van de oude collectie beslissen wij samen met ons partner welk goede doel wij willen en kunnen ondersteunen. Zo willen wij ons steentje bijdragen en hopelijk een glimlach toveren op iemands gezicht.

Community

Wij bouwen ook een keeper community rondom KV Sport. De community is er om sessies te houden en te sparren over het vak.

Ambassadeur programma

Onze ambassadeurs zijn keepers die met trots KV Sport dragen. Via Instagram delen wij de actiefoto’s en video’s waar onze keepers in actie zijn.